Vanessa Mariën, Sonia Stacquez en Ludivine Tillière laten van zich horen vanuit Hardelot

Vanessa Mariën, Sonia Stacquez en Ludivine Tillière laten van zich horen vanuit Hardelot
In Hardelot scoren de Belgen dit weekend ook weer erg goed. Vanessa Mariën viel vooral op door haar tweede plaats in de CSIAm 1,25m met Enya vd Nachtegaele (Nagano).




QUICK RESULTS

  1. Paul Picard - Ausone'Jac (Jazz Band Courcelle)

  2. Vanessa Mariën - Enya vd Nachtegaele

  3. Carla Arcq - Quint Z (Quasimodo Z)






Picard won voor het thuispubliek in 42,93 seconden tijdens de barrage, maar dat was niet de snelste tijd. Hij was wel de enige foutloze in die barrage. De snelste tijd kwam van onze landgenote Vanessa Mariën, maar vier strafpunten kostten haar de overwinning. Carla Arcq werd derde met Quint Z.

CSI2* 1,40m

In de 1,40m kon Sonia Stacquez voor ons land zesde worden met Bonaventura vh Kruishoeve Z (Bamako de Muze). Het duo legde een foutloze barrage af in 35,59 seconden, zo'n vier seconden trager dan het winnende Franse duo Geoffroy Breant met Astone de Beaufour (Diamant de Semilly). Patrick Guimbal volgde met Bagatelle de Granlieu (Diamant de Semilly) in 31,97 seconden, zo'n tweeënhalve seconde sneller dan de Mexiaan Juan Carlos Perez Resendi met Euro Boy (Euro Clover). Jane Annett werd vierde, Klee Hellerman vijfde.

CSIAm 1,15m

In deze proef kaapte Ludivine Tilliere met Carla des Oiseaux (Ugano Sitte) de zesde plaats voor ons land weg na twee foutloze fases. Lena Chardon won voor Frankrijk met Bonaparte du Thot (Machno Carwyn).

Klik hier voor alle resultaten.