Vanderhasselt op hondersten na tweede in bloedstollende rubriek Poznan

Vanderhasselt op hondersten na tweede in bloedstollende rubriek Poznan
Christophe Vanderhasselt is flink in vorm op Poolse grond bij de CSI3* van Poznan. Eerder op de dag sprong de ruiter al naar een vierde plaats en zaterdag avond liep hij op een haarlengte afstand de overwinning in de CSI3* rubriek op tijd mis. Winst ging naar de Duitse Jörne Sprehe.

Slechts zevenhondste van een seconden waren Vanderhasselt en de BWP ruin Edil Vitseroel (v. Diemand de Semilly) verwijderd van de overwinning. In de proef direct op tijd zette het duo een foutloze rit van 56.22 seconden op het scorebord. Enkel Sprehe wist nét wat sneller the zijn met de schimmel Kick Like Bum (v. Kolibri) en kwam in 56.15 seconden over de eindstreep.

Op de derde plaats eindigde de in Nederland gevestigde Maria Madenova met Conquest 15 (v. Caretino 2) . Ook dit duo zette een flink rappe tijd neer in deze ongelovelijk spannende rubriek, zij klokten 56.56 seconden.

De beste thuis combinatie was Wojciech Wojcianiec met de KWPN gefokte Naccord Melloni (v. Nabab de Reve). Zij eindigden op de vierde plaats voor Thierry Goffinet die met Navarro UK (v. Darco) de top 5 compleet maakten.

Kijk hier voor alle resultaten.