Toon Maes pakt goud in Le Touquet, Rik Hemeryck en Bart Clarys gaan voor brons

Toon Maes pakt goud in Le Touquet, Rik Hemeryck en Bart Clarys gaan voor brons
In Le Touquet doen onze Belgen het alvast schitterend in de eerste proeven. Toon Maes kon al een proef winnen, Rik Hemeryck en Bart Clarys grepen elk een derde plaats.




QUICK RESULTS CSI* 1,25m

  1. Toon Maes - Virgule de l'Isle

  2. Polly Shaw - Why Not Fado

  3. Juliette Antona - Cigale des Brimbelles






Maes won met Virgule de l'Isle (Quartz Adelheid Z) in 63,95 seconden van de Britse Polly Shaw. Zij en Why Not Fado (Cardenio) volgden op plaats twee, Juliette Antona en Cigale des Brimbelles (President) zorgden voor een Franse derde plaats. Noemie Becker werd vijfde voor ons land met Spirit d'Allez (Airborne Montecillo), Romain Marcatte was met Best Of de Pleville (Canturo) nog net iets sneller en werd vierde.

Rik Hemeryck stuurde I Diego de la Sure (Diabeau) in 65,98 seconden naar de derde plaats van de CSI3* 1,35m. Benjamin Devulder won voor Frankrijk met Soraya de St Martin (Calvaro) in 65,67 seconden, Laura Renwick greep zilver op Novita Jovial Z (Nabab de Reve). Juliette Faligot werd vierde, Thiago Ribas Da Costa vijfde.

Bart Clarys werd dan weer derde in de proef voor jonge paarden. Met Mayla Da Vida (Quality Time TN) bleef hij van het hout in een snelle 69,85 seconden. Julien Gonin won voor Frankrijk met Cymba (Radieux), Juliette Faligot volgde op Crystal de Virton (Tresor de Virton). Verder ging de top vijf ook naar Frankrijk met Jerome Hurel en Maximilien Lemercier.

Klik hier voor alle resultaten.