Tom Sneppe wint de Grote Prijs in Aalter

Tom Sneppe wint de Grote Prijs in Aalter
In De Ranch in Aalter werd het voorbije weekend het nieuwe HROV seizoen geopend. In de 1m25 Grote Prijs ging de winst naar Tom Sneppe met Iona van de Legeweg. Yentl Baert was goed voor de 2e plaats met Fantast van het Indihof. Verder werd Bram Van Waes nog 3e met Csarano d'Argilla Z, 4e met Zuckersuess d'Argilla Z en 5e met Une Telle D'esquelmes.
Bart Bomere won op zaterdag de 1m20 proef met Union. Daarin bleef hij HROV kampioen Geoffrey Cobbaut voor die 2e werd met Esmir De Reve. Celine De Cabooter eindigde op de 3e plaats met Ilaan vh Maeshof. De top 5 werd vervolledigd met Kerlijn Puttemans (Dorina du Domaine) en Gail Demuynck (Amadee van het Slogenhof).

Charlotte Vanneste won met Bingo De Laubry de 1m15 reeks. Kim Neirynck (R.a.t.m. Z) en Stefaan Van Hauwe (Gladstone JM) werden 2e en 3e. Voor Steven Vermeir en STB Fleuri van Koekelberg, het voormalige Grand Prix paard van Dirk Demeersman, was er een 4e plaats. Jordy Plovie en Eclair de Boerendans wisten zich op de 5e plaats te klasseren.
In de reeks voor 6-jarige paarden sprong Christophe Leutenez naar de overwinning met Diorado of Diamonds Z. Victor Vlerick (Jaguar van 't Oosteindeken) en Estelle Godecharle (Juicy van de Ranch) vervolledigden de top 3.

Klik hier voor de uitslag.