Tom Camerlijnck regeert in Torhout

Tom Camerlijnck regeert in Torhout
In Torhout heeft Tom Camerlijnck afgelopen weekend de concurrentie achter zich gehouden. In de regionale Grote Prijs  wisten vier combinaties twee foutloze omlopen te presteren. Op de rug van de 6-jarige Balou du Rouet-merrie, Bonbon wist Camerlijnck ruim twee seconden sneller door de finish te galopperen dan Nicolas Florizoone.

Florizoone loodste zijn Filou naar de tweede plek met ruim één seconde verschil op Matthias Demeulemeester die met Jasmine van de Koutermolen (Clinton) op de derde plek strandde.

Angelique Servaege volgde op de vierde plaats. Met onder het zadel Winningmood D Prestige Z bleef ze Tom Camerlijnck voor die na één springfout met Helios Vdt de vijfde stek innam.

Op zondag werd de hoogste proef gebouwd op 1.20m hoogte. Enkel het podium werkte de tweede fase foutloos af. Janne Devriendt sprong daarbij naar de overwinning met haar Hummer (Upsilon vd Heffinck). Het paar werd opgevolgd door Johan Demolder die de top drie afwerkte met respectievelijk Dieter en INshallah C.

Sander Logghe overwon dan weer in de 1.10m rubriek. Samenn met Louis bleef hij Isabelle Debeuf met Ines voor. Pieter De Brabandere sprong naar de derde plek in het zadel van La Belle Van Sombeke.

Alle resultaten