Tim van den Broeck wint 'Beker van Oost-Vlaanderen'

Tim van den Broeck wint 'Beker van Oost-Vlaanderen'
Tim van den Broeck heeft in Sint Niklaas de 'Beker van Oost-Vlaanderen' gewonnen. Hij was met Quattrina 2000 Z de regelmatigste combinatie na de eerste ronde op vrijdag en de finale op zondag. Yentl Baert (Fantast van het Indihof) en Astrid Rooms (Hautain van 't Paradijs) mochten mee op het podium.
De finale zelf werd gewonnen door Astrid Rooms, daarin bleef zij van den Broeck en Baert voor. Haar oudere broer Hannes werd 4e met Donatella van 't Paradijs. Kurt De Clercq en Iluna werden 5e. De basisomloop van deze finale GP bleek geen eenvoudige klus. De meeste fouten werden gemaakt in de lijn van hindernis 6 - 7 en 8. Het grote water (hindernis 7) zorgde daarbij voor heel wat eliminaties of strafpunten. Een tweede moeilijkheid was er op hindernis 11. Deze stijlsprong diende kort uit de wending aangereden te worden na het uitspringen van de driesprong.

Jidske Vermeire won met Beaujessa van het Guymahof de 1m15 reeks. Dirk De Vis (Halvara van Klapscheut) en Equteam ruiter Nikolas Matthijs (Gamine van de Bosrand) namen de 2e en 3e plaats voor hun rekening.

Klik hier voor de uitslag.

[caption id="attachment_66582" align="alignnone" width="300"]Astrid Rooms Astrid Rooms[/caption]

[caption id="attachment_66583" align="alignnone" width="300"]Prijsuitreiking finale Prijsuitreiking finale[/caption]