Tess Van Puyvelde zegeviert in Grote Prijs bij Stal Hulsterlo

Tess Van Puyvelde zegeviert in Grote Prijs bij Stal Hulsterlo
Afgelopen weekend was het flink dringen aan de kop van het klassement met maar liefst 26 combinaties in de barrage van de Grote Prijs van Hulsterlo. Maar uiteindelijk was et Tess Van Pyvelde die de rest van de concurrentie nipt voor bleef. Dorien Verplancke moest maar net iets toegeven en werd tweede. Terwijl Stephan Vershuere de derde plaats opeiste.

Slechts 24.32 seconden had de amazone nodig met haar Hermelijn de la Lande om de concurrentie van zich af te houden. Verplancke kwam nog gevaarlijk dichtbij met Charisma III, maar zag 24.35 seconden op het scorebord verschijnen en moest genoegen nemen met de tweede plaats. Voor Verschuere werd het een derde plaats na een rit van 25.01 seconden in het zadel bij Kyra Van Koekenhuyze.

Cedric Vanleerberghe sprong zijn Quel Reve Greenfield Z naar een vierde plaats in 27.12 seconden. Hij werd gevolgd door Dirk Lelie die met Charmeur de top vijf compleet maakte.

In de 1.15m rubriek voor het jeugd critirium was het Lotte De Boek die me Etna E in 26.82 seconden afrekende met Bert Mathijs en Dries Van Meervenne die tweede en derde werden.

Bij de 1.20m rubriek was het Niki Geenens die een goede voorbereiding op Jumping Antwerpen had. Zij werd eerste met Helios vd Spelonckhoeve en twee met Best-Mix Bounty.

Kijk hier voor alle resultaten.