Team Thunder vd Zuuthoeve neemt de Darco Cup mee naar huis

Team Thunder vd Zuuthoeve neemt de Darco Cup mee naar huis
Op de laatste dag van Jumping Mechelen stond deze ochtend de Darco Cup op het programma. Na de selectiewedstrijd in het Azelhof, bleven er negen teams over die op de A-piste van Mechelen streden om de overwinning.

De eerste plaats ging naar team 'Thunder vd Zuuthoeve'. Rik van Laerhoven (Natan Van't Laarhof), Cis Snels (Impact vd Drie Linden) en Hanne Stes (Creatuur V) sprongen allemaal een foutloze omloop. Zij waren hiermee het enige team dat de teller op nul kon houden.

Team 'Nonstop' eindigde op de tweede plaats. Dorien Theybers sprong een foutloze omloop met No Way van Berkenbroeck Z. Ook Rune Reynders en Folie deden het foutloos. Cedric Nouwen en zijn Hero vh Hezerhof tikten één balk uit de lepels. Dit bracht het totaal van dit team op vier strafpunten. Hun snelle tijd leverde hen echter de tweede plaats op.

De derde plaats was voor het team van "Echo vh Neerenbosch". Zowel Bram Bosch (Jashar vd Heikenshoeve) als Filip Laenen (Inka) hielden de nul op de teller. Jan Caers en Jada kregen één springfout achter hun naam.

Klik hier voor de resultaten