Steven Van Meersche op 1 en 2 in Lummen

Steven Van Meersche op 1 en 2 in Lummen
Terwijl op de 'Derby Arena' van de 'Longines Spring Classic of Flanders' de landenwedstrijd werd afgewerkt, waren er op de 'Garden Arena' in Lummen nog andere internationale proeven. Zo won 'Horse Lounge'ruiter Steven Van Meersche de 1m35 reeks met de 10-jarige Foxy Lady (v. Burggraaf). Wilm Vermeir en Happy Feet Max (v. Darco) eindigden op de 2e plaats. Geen derde overwinning van de week voor Jens Vandenberk. De jonge Limburger werd dit keer 3e met Pronto van Overis Z (v. Pablo van Berkenbroek). Kim Colaers en C Amelusina R20 waren goed voor de 4e plaats.

In de 1m40 reeks was Van Meersche dicht bij de winst, maar uiteindelijk ging de overwinning naar Ierland. Het was Greg Patrick Broderick die deze reeks op zijn naam schreef met Mhs Autmatic (v. Quidam Junior). Van Meersche werd 2e met Great Ben (v. Darco). Ugo Berritella, die vorige week in Antwerpen nog won, eindigde op de 3e plaats met Chanel (v. Quinten van 't Merelsnest). De 5e plaats was voor Karel Cox met For Fox Heldenlaan.
De Braziliaan Caio Carvalho Filho won de 1m30 reeks. Hij had onder het zadel Razzia de la Roque (v. Capital). Beste Belg werd Maarten Driesen met Honneur vd Kievietsdriessen op de 3e plaats. Francois Werry (Hiltona) en Frederic Vernaet (Italo) vervolledigden de top 5.

Klik hier voor de uitslagen.