Steven Konings en Leen Geysen vieren feest in Bilzen

Steven Konings en Leen Geysen vieren feest in Bilzen
In een loodzware klasse Z kwalificeerde slechts één combinatie zich voor de barrage op de Ruiterschool in Bilzen. Samen met zijn vertrouwde Fidel (Nonstop) sprong Konings zo naar de overwinning. Vorig jaar haalde het duo nog de kampioenstitel in Ardooie. Toen nog vertelde de 36-jarige Bilzenaar; “Fidel is dan ook het ideale barragepaard”

Beiden met één springfout volgden Lauren Vangronsveld met Victoria en Thys Goemans met Kamira op een respectievelijke tweede en derde plaats. Goemans volgde zichzelf op met Gerlando de Bloemendaal en bleef zo de winnares van vorige week, Carmen Moors (Majoor van de Moorkeshoeve) voor.

Wederom hield Leen Geysen de concurrentie achter zich in de klasse M. Samen met Hastalavista Ijzeren Lindehof (Cicero  Z van Paemel)  bleef de Diepenbeekse amazone ruim drie seconden voor op Cedric Nouwen in het zadel van Heros van het Hezerhof. Olaf Van Beers vervolledigde het podium met Etanette C.

Met ruim één seconde voorsprong overwon Gitte Wuyts de klasse L. Op de rug van Iblesse van de Dijkhoeve (Triomphe de Muze) bleef Wuyts Johan Daenen met Cooper Z en Steven Konings in het zadel van Kyra voor.

Klik hier voor de resultaten