Steve Auwers wint Grote Prijs V.O.R.

Steve Auwers wint Grote Prijs V.O.R.
Steve Auwers heeft afgelopen weekend bij De Laks Stables de Grote Prijs van de V.O.R. gewonnen. Na het basisparcours wisten er 11 combinaties zich te plaatsen voor de barrage. De snelste daarvan was Steve Auwers met Valentijn. Hij werd ook nog 3e met Checker onder het zadel. Jorik Vervoort kwam als 2e door de finish met Dardanelle van de Kroon. Sasha Marissen (Tarette) en Michael Joly (Tenebre Des Melezes) vervolledigden de top 5.

De kleine tour werd op zaterdag gewonnen door Hanne Mertens met Urgent (foto). Over een hoogte van 1m25 bleef zij Davy Gielis (Bonita van de Zeilhoek) en Matthias Hens (Good-Looking van 't Heike) voor. Joke Van Inderdael was op vrijdag de beste in deze reeks. Zij kon hiervoor rekenen op Dagano Van Den Achterste Dries. Voor Thomas Mertens (Holimpia Van het Eelshof) en Charlotte Matthysen (Brave) was er een 2e en 3e plaats.

De 1m15 proeven werden gewonnen door Raf Meuris (Born to Be Alive van de Heernis) en Laurie Van Campfort (Grimaldo S). Nick Brosens schreef met Indy van de Voortbossen de proef voor 6-jarige paarden op zijn naam.

Klik hier voor de uitslagen.