Steve Auwers blijft man in vorm in Bonheiden

Steve Auwers blijft man in vorm in Bonheiden
Vandaag staat op de Euro Regio in Bonheiden alles in het teken van de finales van elke reeks. De winnaar van de 1m40 Grand Prix gaat aan de haal met maar liefst 5.000 euro. Alle combinaties kregen de mogelijkheid om 4 dagen na elkaar te springen. Gisteren was Jeroen Verschueren de beste in de 1m40 reeks met Voulon D'Omal. Eric Lombard en No Limit Z eindigden op de 2e plaats. De Nederlander Bert-Jan Van de Pol werd 3e met Eyad. De top 5 werd vervolledigd met Koen Verdegem (Gursa van den Dael) en Henk Clabots (Hilfiger van de Laak).

Steve Auwers was de beste in de 1m30 reeks met Valentijn. Hij was net iets sneller dan Anthony Wellens en Denook Fravanca. Zij wonnen op donderdag en vrijdag al deze reeks. Charlene Baston en Colette HBC waren goed voor de 3e plaats. James Emblen (Abon) en Adele Guyot (Cerdi DL) namen de 4e en 5e plaats voor hun rekening.
Auwers won ook de 1m20 reeks met Checker en werd 2e met Extreme M. De 3e plaats ging naar Nikita Taveirne met Cassina van Sappenleen Z. Laurie Van Campfort was de beste met Grimaldo S in de 1m15 reeks.

Klik hier voor de uitslagen.