Stefanie Grootjans wint de manche van de Cavalor Cup op jumping van de kempische regionale

Stefanie Grootjans wint de manche van de Cavalor Cup op jumping van de kempische regionale
In de Warre in Neeroeteren heeft afgelopen weekend de driedaagse jumping van de kempische regionale plaatsgevonden.

De eerste dag stond er een proef voor seniors B op het programma, deze proef werd gewonnen door Jolien Isenborghs en haar Doutzen, zij bereikten de finish in een tijd van 25.72 seconden. De seniors A proef werd gewonnen door Dorien Aegten en haar Eureka Van De Wijngaardhoeve (v. Cum laude Z), hun chrono stopte bij een tijd van 59.28 seconden.

De pony proef over een hoogte van 1m werd gewonnen door Stijn Reyskens en Caritano, zij kwamen over de finish in een tijd van 52.08 seconden.

De proef voor juniors en seniors voor de serie B werd gewonnen door Kyle Cuypers en zijn paard My Lady van't Buxushof (v. Charlekijn van T&L), hun tijd bedroeg 56.8 seconden. De andere proef voor juniors en seniors B werd gewonnen door Selina Santarlasci en haar paard Shakira (v. Landus), ze reden naar de finish in een tijd van 24.76 seconden.

Ephsieny Van Roy was de beste in het manche kampioenschap voor seniors B met haar paard Daphne van de Brouwershoeve (v. Biggareau du cap), de chrono tikte af bij een tijd van maar liefst 61.1 seconden.

De manche voor de Cavalor Cup werd dan weer gewonnen door Stefanie Grootjans en haar Identity van't Heike (v. Lord Z), zij bereikten de finish in een tijd van 30.96 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.