Stefan De Pauw is de beste in Zellik

Stefan De Pauw is de beste in Zellik
Op de Winterjumping van de Jochri Club in Zellik heeft Stefan De Pauw zondagavond de Grote Prijs (1m25) op zijn naam geschreven.
De Pauw kon hiervoor rekenen op Quattro. Het duo won na een barrage met 4 combinaties. Daarin wist enkel de top 2 foutloos te blijven. Zij waren de snelste in een tijd van 36:81 seconden. Karel Olbrechts en Grand Veneur vh Lindenhof werden 2e in 49:64 seconden.
Jelle Limbourg verscheen met twee paarden in de barrage. Met zowel Iloena als Dubai du Bois Pinchet kreeg hij 8 strafpunten aangerekend, dit leverde hem een 3e en een 4e plaats op. Arno Boon was met Benita de snelste vierfouter in het basisparcours.

Anne De Doncker was een dag eerder de beste in de 1m20 rubriek. Met Gazelle Van Moretus bleef zij Dirk De Vis (Contessa BV Z) en Sybren De Pre (Imra Star) voor. In de 1m10 reeks waren de rollen omgedraaid. Daarin won De Vis met Contessa en werd De Doncker 2e met Gazelle.
Kelly Wolfs won de 1m15 reeks met Gonna. Jessica De Knop (Ursela) en Jean Jacques De Cock (Bayliss From Zellik) eindigden op de 2e en 3e plaats.

Klik hier voor de uitslagen en om in te schrijven voor dit weekend.