Stef Robberecht gaat winnen in Zaffelare

Stef Robberecht gaat winnen in Zaffelare
Van de vier combinaties in de herkansing wist afgelopen weekend enkel Stef Robberecht het parcours foutloos af te werk. Robberecht sprong zo naar de overwinning in de klasse Zwaar in Zaffelare.

Op de rug van Duro van Hof ter Naillen (Nabab de Reve) beef de springruiter uit Zele voor op Ivo Van Gucht met Gentille van de Plataan (c'est La Vie). Dorien Berkers volgde met onder het zadel haar Argos Van Hof Ter Naillen. In het zadel van de sBs-zoon van Querlybet Hero bleef Berkers met één springfout voor op Cedric De Vleeschauwer en Babet VH Z. Philip Van Duyse vervolledigde de top vijf met Grosso Modo.

In de klasse M schreef Delano Vermeire de overwinning op zijn naam. In het zadel van Falko overwon Vermeire van Jonas Van Leuven die met Gizani van de Goevelhoeve Z voor Jidske Vermeire met Beaujessa van het Guymahof bleef.

Dagmar Veldeman hield dan weer de concurrentie achter zich in de klasse L. In het zadel van Ohaj De Regor snelde Veldeman naar de overwinning voorop Charlotte Van Buynder met Ibas VB. Thomas De Cock vervolledigde het podium met onder het zadel Nisra -R.

Alle resultaten