Spaanse winst in Coca Cola rubriek van Gijon

Spaanse winst in Coca Cola rubriek van Gijon
Op de internationale CSIO wedstrijd van Gijon, dat is gelegen in het Asturië in Spanje, werd er vandaag begonnen met een 1.40m Coca-Cola twee-fasen rubriek. In deze vijfsterren rubriek bleef de winst in het thuisland voor Paola Amibilia die hiet met Notre Star de la Nutria (v. Quick Star) naar een snelle tijd wist te rijden van 31.94 seconden.

Het was daarop de Britse Laura Renwick die in het zadel van haar KWPN-er Dominant H (v. Heartbreaker) naar een tweede plaats reed met een tijd van 32.04 seconden. Op een stevige derde plaats vinden we Jur Vrieling, die gister al een sterke start beleefde door zich meerdere keren in de top vijf te rijden. Nu vinden we hem terug op het podium met zijn merrie Silverstras (v. Quantum) met wie hij een foutloze ronde noteerde in 32.33 seconden.

De Colombiaan Dayro Arroyave vinden we vervolgens op een vierde plaats met zijn BWP-er Koriano van Klapscheut (v. Lord Z) die rondkwamen in 32.47 seconden, gevolgd door een vijfde plaats van de Ier David Simpson en zijn Starfighter (v. Stalypso) die door de chromo kwamen in 32.84 seconden.

Klik hier voor alle resultaten