Simone Blum schrijft Grote Prijs Outdoor Gelderland op naam

Simone Blum schrijft Grote Prijs Outdoor Gelderland op naam
Op Outdoor Gelderland komt het internationale springweekend ten einde met een driesterren 1m55 Grote Prijs die ten prooi viel aan de Duitse amazone Simone Blum. Blum rekende vanmiddag op haar DSP Alice (v. Askari) voor de winst die ze hier rondstuurde in de achtkoppige barrage in 38.65 seconden.

Ze bleef daarmee voor op Kevin Jochems die de KWPN-er Edgarrento (v. Zento) naar een tweede plaats stuurde in 40.52 seconden. De Amerikaanse Alise Oken noteerde met de BWP-er Hitchcock vd Broekkant (v. Canturo) de derde plaats in een tijd van 41.62 seconden.

Verder in de top vijf was er een vierde plaats voor Julie Houtzager - Kayser en haar Sterrehof's Cayetano Z (v. Caretano Z), terwijl ook Mathijs van Asten een top vijf plaats noteerde met zijn Romane du Theil (v. For Pleasure) die hier met 4 strafpunten pp de vijfde plaats eindigde.

Het beste Belgische resultaat kwam van Pieter Clemens en zijn Horizon de Regor (v. Obourg) die naar een 14e plaats reden met 4 strafpunten in de eerste omloop. Dat overkwam ook Annelies Vorsselmans op de grote bruine Wilandro 3 (v. Unistar) die hier 15e werden.

Klik hier voor alle resultaten