Simone Blum overheerst Grote Prijs Mannheim

Simone Blum overheerst Grote Prijs Mannheim
Voor eigen publiek heeft de regerende Wereldkampioene, Simone Blum de Grote Prijs in Mannheim op haar naam geschreven.  Twaalf combinaties kwamen aan de start in de herkansing van dit 1.60m parcours. Voor België bleek Yves Vanderhasselt de sterkhouder.




QUICK RESULTS
1. Simone Blum - DSP Alice
2. Sergio Alvarez Moya - MHS Attraction
3. Maurice Tebbel - Donn Diarado




De thuis-ruiters domineerden de Grote Prijs. Van de twaalf starters in de barrage hielden er zeven het hout in de lepels.  Uiteindelijk wist enkel de Duitse amazone, Simone Blum de chrono onder de 36 seconden te houden. In het zadel van haar 12-jarige DSP Alice (Askari) bleef ze zo ruim één seconde voor op Sergio Alvarez Moya met onder het zadel de negenjarige MHS Attraction (Numero Uno).

Maurice Tebbel werkte het podium af. Op de rug van Don Diarado (Diarado) bleef hij Richard Vogel met Lesson Peak (Lord Z) en Felix Hassmann in het zadel van Cayenne WZ (Claudio) voor.

In het zadel van zijn vertrouwde Jeunesse (Eldorado v. Zeshoek) bleek Yves Vanderhasselt de sterkhouder voor België. Met één tijdsfout strandde hij net buiten de prijzen op de vijftiende plek.

uitslag