Simon Morssinkhof in bloedvorm in Gorla Minore

Simon Morssinkhof in bloedvorm in Gorla Minore
In de 1m45 Medium Tour van Gorla Minore is het Simon Morssinkhof die opnieuw weet te presteren. Hij kon hier vandaag rekenen op Vivolta de Gree (v. Diamant de Semilly) die hij met een tijd van 58.95 seconden naar de winst stuurde.




Quick results:

  1. Simon Morssinkhof - Vivolta de Gree

  2. Fabio Brotto - Vaniglia Delle Roane

  3. Giovanni Lucchetti - Idool van de Laks






Het is dan de Italiaan Fabio Brotto die achter Morssinkhof op het podium eindigt. Hij stuurde zijn Vaniglia Delle Roane (v. Kashmir van Schuttershof) in een tijd van 60.43 seconden naar de tweede plaats. Op drie is het dan Giovanni Lucchetti en de BWP gefokte Idool van de laks (v. d'Ukase) die in eigendom is van Stal Steeghs.

Met de BWP-er Liaison van de Plataan (v. Quincerot van T&L) zien we voor Zwitserland Clint Sulmoni terug op een vierde plaats. De vijfde plaats ging naar Simone Paciotti en Flobecq de la Vie (v Bentley van de Heffinck).

Voor Morssinkhof was er eerder vanmiddag in de 1m35 rubriek al een negende plaats met Perigrosso (v. Perigeux) die hij foutloos rondstuurde in 30.44 seconden. Met Bubsylon bleef hij in het 1m20 ook foutloos en werd hij nog tweede.

Virginie Thonon

Ook Virginie Thonon wist er nog maar eens een mooi resultaat neer te zetten. In de 1m40 rubriek was er voor haar een zesde plaats met High Tech Vy de Septon (v. Del Piero). Het tweetal bleef er foutloos met een tijd van 39.44 seconden.


Resultaten