Seppe Wouters en Morgane Van Broek onverslaanbaar op het Azelhof

Seppe Wouters en Morgane Van Broek onverslaanbaar op het Azelhof
Na twee dagen Kerst jumping stonden op het Azelhof de bronzen rubrieken en pony proeven centraal. In de 1.00m snelde Morgane Van Broek naar de overwinning met haar vertrouwde Enak de la Cour (Sire Major de la Cour). De vijf beste duo's waren op minder dan één seconde van elkaar verwijderd.

Van Broek bleef zo enkele honderdsten van een seconde voor op Caro Pauwels met Jappelou. Emilia Hendrickx vervolledigde het podium met Gentle. Net buiten het podium volgden Lana Vandaele met Bebelle van de Helhoek op vier en Margot Devisscher met Davenport Blue op vijf.

In de 90cm pony rubriek bleef Marion Jobe voor op de concurrentie met Dancing Queen. Het duo werd opgevolgd door Louis Pues. Pues volgde met slechts twee honderdsten van een seconde verschil in het zadel van Borsalino. Het podium werd afgewerkt door Juna De Bontridder op de rug van Great Promesse.

Op zondag hield Seppe Wouters de concurrentie achter zich in de hoogste pony rubriek. Wouters sprong naar de overwinning met Kristal Sparkle onder het zadel. De Limburgse springruiter bleef als enige onder de 29 seconden chrono. Jules Van Hoydonck volgde op de tweede plaats met Orchid's Cenda onder het zadel. Na een foutloze omloop in 29,14 seconden bleef de combinatie ruim twee seconden voor op Lore Loenders met Luna.

De top vijf van deze 1.20m pony rubriek werd afgewerkt door Kirsten Kreemers met Kinean op vier en Charlotte Frederick in het zadel van Orchid's Colyne op vijf.

Alle uitslagen