Schitterende podiumplaats voor Marthe Van Gorp in Sentower Park

Schitterende podiumplaats voor Marthe Van Gorp in Sentower Park
Marthe Van Gorp heeft zonet een schitterende derde plaats gepakt in het Sentower Park tijdens de CSI2* 1,40m. Met de Canturano-dochter Diamond Star sprong de jonge amazone foutloos rond in 71,06 seconden, bijna twee seconden sneller dan haar Duitse opvolger Alexander Schill met Deja Vu (Diamant de Semilly).

Nederland overheerste in deze proef. In het zadel van Elianca (Carthino Z x Osmium) sprong Micky Morssinkhof in 68,81 over de 1,40m-hoge hindernissen. Haar landgenoot Bart Bles en Comino (Cassini II) volgden een seconde later.

Ook op plaats vijf wapperde de Belgische vlag. Fabrice Galdini en Jealousy (Lord Z) bleven van het hout in 73,47 seconden. Verder werd Gudrun Patteet zevende met Sea Coast Coco Berlini (Caspar) terwijl Dirk Demeersman met Kaiser T FVD (Nabab de Reve) achtste werd. Ann Carton-Grootjans reed Irvine Ter Doorn naar de negende plaats.

Na de top tien vielen er nog enkele Belgen in de prijzen. Op Just A Gamble wist Frederic Vernaet de elfde plaats te veroveren. Kim Thiry volgde op de voet met Jappeloup.



Klik hier voor alle resultaten.