Sandra Buytaert wint de grote toer op de jumping van de VOR in het Azelhof

Sandra Buytaert wint de grote toer op de jumping van de VOR in het Azelhof
In het Azelhof stond er vorig weekend een jumping van de VOR op het programma, het was een driedaaagse jumping.

de 1.15m de eerste dag werd gewonnen door Niels Fockaert en zijn paard Karida Van Den Aard Z (v. Kashmir van schuttershof), ze bereikten de finish in een tijd van 30.86 seconden.

De kleine tour over een hoogte van 1.25m werd gewonnen door Jan Mertens en zijn paard Illusion, hun chrono tikte af bij een tijd van 25.91 seconden.

De 1.15m proef de volgende dag werd gewonnen door Lucien De Wachter en zijn Cosima, ze bereikten de finish in een tijd van 27.2 seconden. De kleine toer die dag werd gewonnen door Sandra Buytaert en haar Jeneration Pin (v. Kannan), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 29.73 seconden.

De 1.05m de laatste dag werd gewonnen door Francois Van Uytsel en zijn Falouche (v. Charro 5), hun chrono tikte af bij een tijd van 24.7 seconden. In de 1.15m was Liselotte Peeters de snelste in een tijd van 26.31 seconden met haar Unique van het Gravenhof (v. Winner E)

De grote toer op de laatste dag werd gewonnen door Sandra Buytaert en haar Elounda Girl (v. Berlin), ze bereikten de finish in een tijd van 41.73 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.