Rune Reynders scoort in VOR Grand Prix Lier

Rune Reynders scoort in VOR Grand Prix Lier
Met zes kwamen ze aan de start in de barrage van de 1.25m Grote Prijs van de VOR. Het Azelhof was afgelopen weekend niet alleen te gast voor de Gold League, maar ook voor de regionale VOR wedstrijd. In de Grote Prijs hield Rune Reynders de concurrentie achter zich.

Reynders en Janka snelden naar de overwinning in 35,41 seconden. Slechts drie combinaties werkten de herkansing foutloos af. Met ruim twee seconden verschil volgde Laurent Nuyens op de tweede plek met onder het zadel zijn Isaura De La Ferme Blanche (Casario II ). Nuyens strandde ook op de vierde plek. Op de rug van Zalando vh Schaarbroek Z (Zandor Z) volge hij Paul Scheirs met Haridol S.P. (Concorde) op. Niels Verwerft werkte de top vijf af met zijn Espresso.

Op zaterdag sprong Nicolas Rombouts naar de 1.25m hoofdwinst. In het zadel van Fuptric Van Beek (Diarado) bleef Rombouts ruim vijf seconden voor op Aurelia Guisson met No Limit vh Legita Hof Z (Nabab de Reve). Julian Wuyts werkte het podium af met U.b. en ging zo Nico van der PLaetsen met zijn nieuwe My Secret of Usie voor.

De 1.15m overwinning op zondag kwam op naam van Laurent Nuyens. Samen met de Casario II-nazaat, Isaura hield Nuyens als enige de chrono onder de 37 seconden. Evelye Ruland volgde met ruim twee seconden verschil op de tweede plek. Op de rug van Folie De Maman bleef ze Jann Mertens met Aletta voor.

Alle resultaten