Roosendaal: Opnieuw stralende dag voor Dennis Caubergs

Roosendaal: Opnieuw stralende dag voor Dennis Caubergs
Ook in Roosendaal was het een dag vol spannende springsport. Zo begon vanmorgen de ochtend met een twee sterren rubriek op 1.35m hoogte. Hier was het voor eigen bodem Jarno van Erp die naar de overwinning wist te rijden met zijn tienjarige merrie Blikvanger (v. Hamlet). Met een mooie tijd van 25.64 seconden kwam hij dan ook foutloos door beide rondes.

De tweede plaats ging naar de Brit Jonathan Dixon die hier met zijn Camona (v. Vleut) ook een snelle ronde liet zien in 27.69 seconden. Terwijl er een derde plaats was voor Amber Elst met haar Chanel in 28.08 seconden.

In de Medium Tour op 1.40m ging het beste Nederlandse resultaat naar Teddy van de Rijt. Hij eindigde samen met zijn Itcho van 't Ruytershof op een tiende plaats. De winst ging hier naar de Luxemburger Victor Bettendorf en zijn Colchique du Gibet (v. Chacco Blue) in een tijd van 25.24 seconden. Voor de ruiter uit Jordanië Ibrahim Hani Bisharat was er een tweede plaats met zijn Virus (v. Linton) met wie hij rondkwam in 25.28 seconden. De derde plaats ging naar de Belg Dennis Caubergs die hier met zijn Gassina de Fribois (v. Cabrio van de Heffinck) een mooie ronde liet zien in 25.58 seconden. Naast Dennis zette ook Kirsten Rombouts een mooie ronde neer. Samen met haar Cerona van Beek (v. Tangelo van de Zuuthoeve) eindigde ze op een vijfde plaats na een dubbele foutloze ronde.

Ook in de 1-ster werd er op 1.20m niveau nog een Small Tour rubriek verreden. Hier ging de winst naar de Fransoos Benjamin Hedin die met zijn Ultra Girl des Reves (v. Tinka's Boy) naar een tijd reed van 52.86 seconden. Hij bleef hiermee voor op onze eigen Angela van Daatselaar die met haar Valentino's Zandor Z (v. Zandor Z) naar een mooie tweede plaats reed in 54.94 seconden.

Klik hier voor alle resultaten