Rik Hemeryck en Tatiana Troiani geven concurrentie het nakijken in De Peelbergen

Rik Hemeryck en Tatiana Troiani geven concurrentie het nakijken in De Peelbergen
Rik Hemeryck en Tatiana Troiani hebben beiden een schitterende overwinning bemachtigd in De Peelbergen vanmiddag. Hemeryck won de GP 1*-kwalificatie met Urbane de Puychety (Ideal de la Loge), Troiani sprong naar de winst in de CSI* 1,20m met Sister vd Wolvendries (Contra-A).




QUICK RESULTS GP-kwalificatie CSI*

  1. Rik Hemeryck - Urbane de Puychety

  2. Sven Peters - Fiesta

  3. Egor Shchibrik - Adonis






Hemeryck overwon in 57,46 seconden met de elfjarige Ideal de la Loge-dochter Urbane. Thuisruiter Sven Peters en Fiesta (Tangelo vd Zuuthoeve) volgden op de tweede plaats in 59,01 seconden, Egor Shchibrik greep de derde plaats voor Rusland in 60,6 seconden.

Vera Kranen stuurde Ginpower (Brainpower) naar de vierde plaats voor Nederland, Louise Saywell en Carolus K Dhi (Indoctro) wisten de vijfde plaats te bemachtigen voor de Britten.

Tatiana Troiani en haar sBs-merrie Sister kruisten de finishlijn van de CSI* 1,20m in 32,23 seconden voor ons land. Vicky Lovegrove en Codean R (Upgrade) volgden voor Groot-Brittannië in 23,59 seconden. Maud Pietroniro kon in het zadel van Filou de Haistreux (Quick de Ste Hermelle) derde worden, plaats vier was voor de Duitser Enrico Süssenbach en Bella Ragazza (Baloussini), Guido Jan Schoemaker en Glynn VE (Sam R) deelden deze plaats.

Klik hier voor alle resultaten.