Rik Hemeryck en Gaetan Stalpaert laten visitekaartje achter in Canteleu

Rik Hemeryck en Gaetan Stalpaert laten visitekaartje achter in Canteleu

In Canteleu was het voor de Belgische combinaties een goede dag. Zo werden er onder meer mooie resultaten binnen gehaald in de Six Bars, de 1m40 en de 1m45

Quick results 1m45

1. Patrice Delaveau - Bugs Bunny d'Authuit HDC

2. Penelope Leprevost - Voyou des Noualles

3. Angelica Augustsson Zanotelli - Fasole du Seigneur

Delaveau stuurde zijn Bugs Bunny d'Authuit HDC (Quick Star_ in een tijd van 60.88 seconden naar de overwinning in de 1m45 rubriek. In deze driesterren competitie bleef hij zijn landgenote Penelope Leprevost voor die met Voyou des Noualles in 62.30 seconden op de tweede plaats eindigde. Angelica Augutsson Zanotelli en Farsole du Seigneur zien we dan terug op de derde plaats. 

Voor België is het dan Rik Hemeryck die in de prijzen rijdt met zijn Loupiac de Sclef. Met een foutloze ronde noteerde hij met de Ugano Sitte nakomeling een twaalfde plaats. 

In het 1m40 werd hij met zijn andere troef Morfine de Muze nog eens 14e. 

Six Bars

In de Six Bars strandde Gaetan Stalpaert met zijn Jarlon van de Meersen (Toulon) op een vierde plaats op een hoogte van 1m77. 

Overige rubrieken

In het 1m20 zien we dan nog een zesde plaats voor Nathan Vicini en Quarmen de la Loue. Ook in het 1m10 was er een zesde Belgische notering. Daar was het Emma Leonard met Krypta van Scherpen Donder. 

Resultaten