Regionale Grote Prijs winst voor Nicolas Florizoone in Aalter

Regionale Grote Prijs winst voor Nicolas Florizoone in Aalter
Op de Ranch in Aalter wist Nicolas Florizoone afgelopen weekend de 1.25m hoge Grote Prijs op zijn naam te schrijven. Slechts vier combinaties hielden het dubbel foutloos en Nicolas wist met Filou (Kashmir vh Schuttershof) in 39,71 seconden de snelste tijd neer te zetten. Ze wisten negentien honderdsten van een seconde voor te blijven op Tom Camerlijnck en Jiamante Van Essene (Diamant de Semilly).

Isabel De Rijcker vervolledigde het podium in 42,45 seconden met Gentlemen van Loheky onder het zadel.

Axel Vandoorne eindigde net naast het podium met Ever Bravour Van De Basquita (Ugano Sitte). De top vijf werd door David Tanghe en Cumantin vd Hacienda Z (Cumano Z) afgesloten.

In de 1.20m rubriek ging de overwinning naar Glenn Praet, hij klokte met Kartina (Ideal De La Loge) ruim anderhalve seconde sneller af dan David Tanghe met Calice vd N.Ranch (Lupicor). Het podium werd door Kristof Vanhooren vervolledigd, hij reed Cuba Libre Pp Z (Cancara Z).

Sander Logghe was dan weer de snelste in de 1.10m proef, hij wist met Lancelot B (Scendix) een iets minder dan een halve seconde voor te blijven op Axana Denys en Carlies Van De Waaienburg (Saros van 't Gestelhof). Sophie Vanhoutte sloot het podium af met Daiquita Van T Hoveke (Randel Z).

Klik hier voor alle resultaten.