Raf Kooremans voormalige Elien derde in Grote Prijs Baltica Summer Tour. Ook Alexander Kumps en Jan Vinckier in de prijzen

Raf Kooremans voormalige Elien derde in Grote Prijs Baltica Summer Tour. Ook Alexander Kumps en Jan Vinckier in de prijzen

De Gold Tour CSI4* 1m45 Grand Prix op de Baltica Summer Tour viel prooi aan Kamil Grzelczyk en zijn Wibaro (Bajou du Rouet) met wie hij de competitie op naam schreef in 41.26 seconden. 

Quick results:

1. Kamil Grzelczyk - Wibaro
2. Marc Bettinger - Quisandro
3. Philiippa W. Linde - Elien

Hij troefde zo de overwinning weg voor de neus van Marc Bettinger en zijn Quintero nakomeling Quidandro met wie hij nog een foutloze ronde noteerde in 41.42 seconden. Enkel de top twee wist in de barrage opnieuw een foutloze ronde te noteren. De Deense Phillippa W. Linde stuurde de door Hans Dings gefokte Arezzo VDL zoon Elien, vervolgens naar de derde plaats. Deze Elien werd nog opgeleid door onder andere Raf Kooremans. 

De Polen maken het dan af met een vierde en vijfde plaats. Zo zien we Wojciech Wojcianiec en Chintablue op de vierde plaats terug en is er voor Krzysztof Ludwiczak met Cros Blue een vijfde plaats. 

Ook de Belgen weten te presteren in deze rubriek. Zo zien we Alexander Kumps met Luigi van de Kornelishoeve op de negende plaats eindigen en schrijft Jan Vinckier met Chakalaka de twaalfde plaats op naam. 

De Nederlandse Marielle Friesen stuurde haar Stakkabisa naar de 14e plaats. 

Resultaten