Rachel Steffen en Karline de Brabaner houden het foutloos in finale zesjarigen

Rachel Steffen en Karline de Brabaner  houden het foutloos in finale zesjarigen
Deze ochtend kleurde de Nederlandse vlag de overwinning bij de finale voor zevenjarigen, zojuist wist ook Harrie Smolders een Nederlandse overwinning te verzekeren in Jan Tops' achtertuin. In het zadel van Bingo Ste Hermelle (v. Number One Diso) sprong Smolders naar de winst bij de finale voor zesjarigen. De combinatie klokte de barrage foutloos af in 37,89 seconden.

De Amerikaanse amazone, Danielle Goldstein, die Israel vertegenwoordigd, volgde op de tweede plaats met G-Vingino-Blue (v. Zirocco Blue). De combinatie had ruim één seconde langer nodig voor het parcours en kruiste zo de finish in 38,99 seconden.

Siebe Kramer verzekerde een Nederlandse afsluiter van het podium op de rug van de Nabab de Rêve-zoon, Gold Digger. Emma Augier de Moussac (Gradetty, v. Crespo VDL) en Louis Wood (Lou Lou Vls) volgden op de vierde en vijfde plaats.

Net buiten deze top vijf haalde Rachel Steffen (Little Magic d'Asschaut), rijdend voor de Roshoeve en Karline De Brabander (Lector v. Bisschop, v. Bamako de Muze) de zesde en zevende plaats.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN