Provinciale kampioenen in Antwerpen gekend (Update)

Provinciale kampioenen in Antwerpen gekend (Update)
Ereronde Tom StoffelenGisteren gaven we al kort mee wie de overwinningen mee naar huis namen op het Antwerpse Provinciale Ruitertornooi in Morkhoven. In de springklasse Zwaar sprongen 15 duo's een dubbel foutloze omloop, zij vochten onderling het duel uit tot nieuwe kampioen. Hij was er al dikwijls zo dicht bij en zijn honger was groot, maar gisteren was het dan eindelijk de beurt aan Tom Stoffelen, alias 'Bosty', met Birthe van 't Braunerthof (v. Burggraaf). Hij bleef in de barrage onder de tijd van Walter van Massenhoven (Wikita van den Berg) en Nick van Gorp (Witness VG).

Prijsuitreiking Jens Bossaerts De klasse Midden werd voor de gelegenheid ook opgesplitst in twee reeksen, waardoor er dus ook 2 kampioenen zijn. In de voormiddag was niemand opgewassen tegen Jens Bossaerts en Ebro, hij wint voor Bart Anthonissen (Chenryo Castanoo Z) en alweer Tom Stoffelen (Hinde). De namiddag reeks werd dan weer gewonnen door Tinne Vermeiren.

In de klasse Licht zegevierden Sebastian de Beuckelaer (Ida van de Wolfskooi) en Philippe Mertens (Evita VG, uit Witness VG waarPhilippe Mertensmee Nick van Gorp 3e werd in Zwaar).

In de hoogste dressuurklasse ging de winst naar Annelies van Looveren en Don Saros van 't Gestelhof (v. Saros van 't Gestelhof). De overwinning in de groepsdressuur klasse Zwaar A ging naar Pulderbos.

Voor alle uitslagen klik je hier!

Alle foto's van dit Kampioenschap zullen ook zo snel mogelijk op Equpics verschijnen!

Bron : Equnews

Foto's : Equpics - Mirthe Schoors