Pieter Kenis regeert op VOR wedstrijd Lier

Pieter Kenis regeert op VOR wedstrijd Lier
Tijdens de nationale Gold League wedstrijd in Lier stond er in de andere piste een regionale V.O.R. wedstrijd op het programma. Na afloop overwon Pieter Kenis in de regionale Grote Prijs.

In de Grote Prijs was Pieter Kenis de ruiter in vorm. Hij won met de 10-jarige Echo van 't Spieveld-merrie,  Kirby vh Valenberghof en werd derde met Ferro (Berlin). Laurens Matthysen loodste zijn Jes van 't Hoogeinde (Toulon) naar de tweede plaats. De top vijf werd vervolledigd met thuisruiter Mathias Hazebroek met Hanibal en Johan Goen in het zadel van Cevina H.

Op vrijdag won Jan Claeys de 1.25m  hoofdrubriek met onder het zadel Charmeur van het Kloosterhof (Fuego du Prelet). Het paar strandde voor Chaouki Rijnders (Dora vd Helle) en Inge Carton (Kasper van het Leliehof). Een dag eerder nam Steve Auwers plaatsen één en twee voor zijn rekening met Checker en I Don't know. Jeroen Appelen en Faradey Du Bri O Vent klasseerden zich op de derde plaats.

Nick Van Hoydonck (Donder van de Groote Winning) en Lieselotte Peeters (Unique van het Gravenhof) wonnen de 1.15m reeksen.

Klik hier voor de uitslagen.