Pieter Devos in de prijzen in Sparkassen Youngster Cup in Aken

Pieter Devos in de prijzen in Sparkassen Youngster Cup in Aken
Op het CHIO Aken waar op dit moment de landenwedstrijd dressuur nog in volle gang is, zien we intussen de springruiters aan het werk in de Sparkassen Youngster Cup. Daar is het in een rubriek tegen de tijd de Braziliaan Yuri Mansur, die zijn val van gisteren weer helemaal te boven lijkt te zijn, die de winst op naam weet te schrijven. Hij zadelde voor deze rubriek de Verdi TN dochter Havana M met wie hij rond kwam in een tijd van 62.91 seconden.

Hij bleef daarmee voor op de thuisrijdende Marcus Ehning en zijn Mill Creek Filippa (v. For Contest) die het publiek vandaag trakteerde met een tweede plaats in 63.73 seconden. Ook Laura Kraut lijkt niets aan haar val gisteren over te hebben gehouden, vandaag schitterde ze namelijk met haar SFS Vincomte (v. Vendi v.d. Vici) met een derde plaats na een foutloze ronde in 64.88 seconden.

In de overige top vijf zien we nog een vierde plaats voor Daniel Deusser en zijn BWP merrie Killer Queen Vdm (v. Eldorado van de Zeshoek) die hij in 65.03 seconden rondstuurde. De vijfde plaats ging naar Christian Ahlmann en zijn Cornwell 9 (v. Cornado NRW).

Het beste Belgische resultaat kwam van Pieter Devos die hier de KWPN-er Flash (v. Numero Uno) naar een elfde plaats stuurde met een foutloze ronde in 67.31 seconden.

Klik hier voor alle resultaten