Pieter Devos en Candy meteen vooraan in Stuttgart

Pieter Devos en Candy meteen vooraan in Stuttgart
De eerste 5 sterren rubriek op de Wereldbeker wedstrijd van Stuttgart werd daarnet over een hoogte van 1m45 gewonnen door Shane Breen en de 10-jarige Calido Boy (v. Calido Ass). Het duo bleef zo Julien Epaillard (Pigmalion du Rozel) en Laura Kraut (Wotsamillion) voor. Simon Delestre nam de 4e plaats voor zijn rekening met Csarina de Fuyssieux. Voor de voormalige Europese kampioen bij de Young Riders, Martin Fuchs, was er een 5e plaats met Mighty de Riverland.

Pieter Devos reed zijn top merrie Candy (v. Nabab de Reve) naar een 8ste plaats na een foutloze ronde. Het is voor Candy haar eerste concours op 5 sterren niveau na haar blessure die zij opliep tijdens de CSIO van Lummen. Vorige maand verscheen zij opnieuw in de ring tijdens de 2 sterren concours van Lier.
Annelies Vorsselmans, afgelopen zondag nog 7e in de Grand Prix van Maastricht, kreeg 1 strafpunt voor tijd met Falaise de Muze (v. Wandor van de Mispelaere), hiermee eindigde zij op de 10e plaats.

Gregory Wathelet eindigde zijn rit met Coree de Hus (v. Cornet Obolensky) met 2 strafpunten. Hij kreeg ook 3 strafpunten met Eldorado van het Vijverhof (v. Thunder van de Zuuthoeve), ex. Dayro Arroyave.

Klik hier voor de uitslag.