Pieter de Brabandere en Giovanni Quaghebeur regeren bij de jonge paarden in Aalter

Pieter de Brabandere en Giovanni Quaghebeur regeren bij de jonge paarden in Aalter
Afgelopen weekend staken de West-Vlaamse springruiter even de grens over en sprongen in Aalter hun regionale concours. Er werden ook rubrieken voor jonge paarden georganiseerd. Daarbij overwon Pieter De Brabandere met Mayday van het Reigershof.

De Brabandere wist in een herkansing met zeven als enige het hout in de lepels te houden. Op de rug van de Cornet Obolenski -merrie bleef De Brabandere zo voor op Jens Filippusson met Emira. Het paar bleef met één springfout voor op Joachim Hostens met onder het zadel Haïco.

Net buiten het podium volgden Melanie Deloof met Bob op vier en Stephan Verschuere in het zadel van Merlot Van de Lichtekouter op vijf.

Giovanni Quaghebeur schittert bij de zesjarigen

Giovanni Quaghebeur hield de concurrentie achter zich in de rubriek voor zesjarigen. Op de rug van zijn eigen Elvis ter Putte-zoon, Elviro NSH Z bleef de West-Vlaming ruim twee seconden voor op Stephan Verschuere met onder het zadel Nalu Quality (Numero Uno). De laatste trede van het Youngster Podium kwam op naam van Sarah Verhamme met haar Deauville Brimbelle Z.

Alle resultaten