Pieter Clemens springt in de prijzen van GP CSI4* te Twente

Pieter Clemens springt in de prijzen van GP CSI4* te Twente
In Twente is deze namiddag de Grand Prix van start gegaan, het was een proef over een hoogte van 1.60m van de CSI4* rubriek.

De winst in deze proef ging naar de Britse Laura Renwick en haar Bintang II (v. Tangelo Van de Zuuthoeve), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 40.91 seconden. De zilvere medaille in deze proef ging naar de Fransman Cedric Angot met onder het zadel Saxo De La Cour (v. Tialoc M), hun chrono stopte bij een tijd van 42.60 seconden.

Plaats 3 was voor de Nederlander Frank Schuttert met onder het zadel zijn 9-jarige Chianti's Champion (v. Champion Du Lys). De 4e plaats was voor Zweed Beat Mändli en zijn Dibatsja (v. Veron), deze combinatie beëindigde hun parcours in een tijd van 44.92 seconden. Plaats 5 werd ingenomen door Nederlander Johnny Pals en zijn 14-jarige Wesselina (v. Cumano), hun parcours werd geëindigd bij een tijd van 46.95 seconden.

Pieter Clemens wist zich te klasseren met zijn BWP-gefokte Horizon De Regor (v. Obourg), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 46.36 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.