Pieter Clemens en Dominique Joassin beiden in top vijf in Twente

Pieter Clemens en Dominique Joassin beiden in top vijf in Twente
Vanmorgen werd er in het Nederlandse dorpje Geesteren een 1.40m 3 ster rubriek verreden. In de barrage van deze rubriek die slechts 11 combinaties telde, bleven de eerste acht dubbel foutloos. De winst ging hier naar de Ier Cameron Hanley die met zijn Clim Bim (v. Cassus) nipt naar de overwinning wist te rijden onder het zonnetje die zich vanmorgen liet zien in het Twentse plaatsje. Het duo reed naar de overwinning in een tijd van 35.47 seconden.

Het was de Nederlandse Kirsten Rikkert die het dichtst bij zijn tijd in de buurt kwam, met een tijd van 35.67 seconden snelde ze door de finish met haar mooie KWPN-er Chaperon een nakomeling van Quaprice Z. Ook de Brit William Funnell ging voor de eerste plaats, met zijn Billy McCain (v. Cevin Z) die hij voor deze rubriek zadelde was er een derde plaats met een tijd van 36.66 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door onze landgenoten die ook goed wakker bleken te zijn deze morgen, zo was er een vierde plaats voor Pieter Clemens met zijn Silberrose (v. Stakkato Gold) en volgde Dominique Joassin met zijn Si la Sol de Greenbay Z (v. Schilling et) op de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten

Cameron Hanley - Twente William Funnel Billy McCain Twente