Philippaerts en Morssinkhof domineren avondrubriek in Lichtenvoorde

Philippaerts en Morssinkhof domineren avondrubriek in Lichtenvoorde
In Lichtenvoorde werd zonet de 1,35m rubriek voor junioren afgewerkt. Simon Morssinkhof, die gisteren nog de overwinning op zijn naam schreef, en Thibault Philippaert lieten zich in deze proef van hun beste kant zien. Thibault Philippaerts eindigde op twee én drie, Morssinkhof op vier én vijf.

De winst ging naar de snelle Britse amazone Jodie Hall Mcateer. Zij sprong met Colette (Vincenzo) een foutloze ronde in 49,37 seconden. Thibault Philippaerts eindigde met Zandigo (Jumbo-Jet) op de tweede plaats. Hij liet alle balken in de lepels en finishte in 50,42 seconden. Voor de derde plaats kon hij rekenen op Gloria de Wulf Selection (v. Chatman) om in 52,30 seconden een foutloze omloop te rijden.

Simon Morssinkhof eindigde op de vierde plaats met de KWPN-er Cara Victoria (Chacco-Blue). Hij sprong een foutloze omloop in 53,14 seconden. Met Gines van de Klunderd (v. Chatman) eindigde hij op de vijfde plaats.

In de Children rubriek was het onze landgenoot Gilles Nuytens die met Mammia Mia Picobello Z (v. Mr Blue) naar de overwinning sprong. Met deze 6-jarige merrie spring hij een foutloze barrage in 30,86 seconden. Ilse Tolboom nam met Zoctoro (v. Indoctro) de tweede plaats voor haar rekening. Pam Nieuwenhuis en Vendorlux V (v. Lux) vervolledigden de top drie.

Voor Anthony Philippaerts was er een knappe vierde plaats. Hij reed Califa 111 (v. Clobis III) in 33,72 seconden naar de eindmeet. Franco Huesca Perez vervolledigde de top vijf met C Back To Germany (v. Berlin)

Klik hier voor de resultaten