Paul Estermann wint LR rubriek in Gorla Minore

Paul Estermann wint LR rubriek in Gorla Minore

De Zwitser Paul Estermann mag dan op dit moment onder vuur liggen voor de aantijgingen van dierenmishandeling die tegen hem lopen. Het weerhoudt hem er zeker niet van om een CSI2* 1m45 rubriek te winnen in Gorla Minore. In deze rubriek die meetelde voor de Longines Rankings kon hij rekenen op Anaba Haize (Ravage de Mars) met wie hij de razendsnelle tijd van 27.71 seconden noteerde. De groom die de ruiter beschuldigde van mishandeling vorig jaar, werd zelf enkele weken daarvoor ontslagen wegens diefstal. 

Quick results:

1. Paul Estermann - Anaba Haize

2. Steve Guerdat - Albfuehren's Maddox

3. Niklaus Schurtenberger - Tirano Landais

De Zwitsers doen in deze rubriek goede zaken met ook nog een tweede plaats voor Steve Guerdat en zijn Albfuehren's Maddox (Cohiba) die hij rondstuurde in een tijd van 28.67 seconden. Ook Niklaus Schurtenberger en zijn Tirano Landais (Apache d Adriers) zien we dan nog terug op het podium met een derde plaats in 29.33 seconden. 

De vierde plaats gaat naar Emanuele Massimilliano Bi en de KWPN-er Zycalin W (Caspar), terwijl Giovanni Lucchetti met Franc Parler Dew-Drop (Albatros du Pachis) de vijfde plaats voor rekening nam.

Resultaten