Patrik Spits twee keer in de prijzen bij de 7-jarigen

Patrik Spits twee keer in de prijzen bij de 7-jarigen
Op het 'Gobal Future Champions' concours bij Jan Tops in Valkenswaard hebben de 7- en 8-jarige paarden deze ochtend hun tweede parcours afgewerkt.

Bij de 7-jarigen was het de in België gevestigde Colombiaan Dayro Arroyave die won met de Toulon zoon Vifdeva. Zij wonnen in een tijd van 59:67 seconden. De Fransman Max Thirouin reed de 7-jarige Cicero Z ruin Jewel de Kwakenbeek naar de tweede plaats in 59:67 seconden.
Patrik Spits liet ook van zich horen, hij werd derde met Bellisimo Z (v. Bamako de Muze) en zesde met Jacobien Dwerse Hagen (v. Va-Vite).
De vierde plaats was voor Julie Welles en Charming Fellow Z (v. Clinton). Kevin Jochems werd voor Nederland vijfde met Encore (v. Nabab de Reve).

De reeks voor 8-jarigen werd gewonnen door de Zweedse amazone Malin Parlmer en Dagma een dochter van Tangelo van de Zuuthoeve. Hun winnende tijd bedroeg 63:40 seconden. James Paterson-Robinson en Daylinde (v. Zirocco Blue VDL) werden tweede in 64:21 seconden.
Mischa Everse-van de Kraats volgde op de derde plaats met Dropshot (v. Unaniem).
De top vijf werd vervolledigd met Kimberly Prince (Lasirca Kil, v. Lasirco) en Tim Hoster (Izmir van de Baeyenne, v. Kashmir van Schuttershof).
Sam Polleunis zette de beste Belgische prestatie neer door tiende te worden met Idam Fravanca (v. Quidam de Revel).

Klik hier voor de uitslagen.