Patrick McEntee en Caroline de Laet spurten naar de overwinning in Valkenswaard

Patrick McEntee en Caroline de Laet spurten naar de overwinning in Valkenswaard
In Valkenswaard is vandaag de tweede internationale week van start gegaan. In de 1.35m ochtendrubriek spurtte Patrick McEntee meteen naar de overwinning met Alice Mury Marais Z.




QUICK RESULTS 1.35
1. Patrick McEntee - Alice Mury Marais Z
2. Frederic Bouvard - Lubie de l'Elan
3. Bassem Hassan Mohammed - Argelith Squid




In het zadel van de Air Jordan Z-merrie, Alice Mury Marais Z sprong McEntee naar de overwinning in 31,99 seconden.  Het duo bleef zo ruim twee seconden voor op Frankrijk's Frederic Bouvard met Lubie de l'Elan (Querlybet Hero) onder het zadel. Jan Tops' leerling, Bassem Hassan Mohammed volgde op de derde stek.

Met onder het zadel de schimmel-ruin van Salito, Argelith Squid bleef de ruiter van Qatar Lars Kersten met Dora de Ness (Nabab de Reve) voor.

Voor België sprong Constant van Paesschen aar de zevende plaats met onder het zadel Izar LB (Crazyhorse of Coco). Ook Piet Calmeyn klasseerde zich in de top tien op de rug van Born To Win AP Z.

Caroline De Laet schittert bij de jonge paarden

Samen met Patrick De Roeck's Ola Kala de Regor (Darco) overwon Caroline de Laet de rubriek voor vijfjarigen.

Bij de zesjarigen hield Tom Slattery de concurrentie achter zich met Iris (Starpower). Caroline De Laet sprong als beste Belgische naar de zesde stek met haar New Star Quality (Nabab de Reve).

Klik hier voor de resultaten