Overwinning voor Thijs Bernaerts en Aaron Tijskens

Overwinning voor Thijs Bernaerts en Aaron Tijskens
Ook in de Breugelhoeve in Peer vond er afgelopen zondag een LRV indoor voor pony's plaats. Hier was de overwinning in barema van D-Midden voor Thijs Bernaerts uit Hechtel met Nano Van 'T Laar. Zij waren ruim een seconde sneller als Aaron Tijskens en Ulysse Du Maron uit Bocholt. De derde plaats was voor Ine Janssen uit Bocholt en Superbre De Laloena. In Stijl wist Aaron Tijskens de overwinning te behalen met Ulysse Du Maron met 80 punten. De tweede plaats was voor Eleen Moors en Lotte uit Vlijtingen met 76 punten. Ine Janssen werd opnieuw derde met Superbre De Laloena.

In de reeks C-Midden was er een dubbele overwinning voor Aaron Tijskens. Het podium was in barema en stijl hetzelfde. Tijskens won met Walco van Sarahosof. De tweede plaats was voor Olivier Nouwen uit Stevoort en Helaba D'Insegotte. Op drie zagen we nog Ilana Driessens en Pimmeke uit Heusden.

In de klasse B-Licht wist Ylona Thijs uit Vlijtingen met Sarina barema te winnen. De tweede plaats was voor Dries Vranken, ook uit Vlijtingen, met Spirit. Brons was voor Saartje Joosten uit Overpelt en Irma. In Stijl was Dries Vranken met Spirit de beste met een score van 80 punten. Tom Vanaken uit Molenbeersel 'T Hasselt met Kaatje en Femke Timmermans uit Lommel met Mogli werden ex aequo tweede met 74 punten.

Isabeau Haesen en Replay van de Heksenberg uit Vlijtingen wonnen barema van de klasse D-Licht. In stijl won Aaron Tijskens met Ella De L'Huitrelle. In C-Licht won Helene Vranken uit Vlijtingen met Flika zowel barema als stijl.