Olivier Guillon behaalde een eerste plaats in Vilamoura tijdens de 1.45m-rubriek

Olivier Guillon behaalde een eerste plaats in Vilamoura tijdens de 1.45m-rubriek
De Fransman Olivier Guillon presteerde zeer goed vandaag in Vilamoura. Hij wist zich samen met Vitot du Chateau (v.Toulon) te plaatsen tot een overwinning tijdens de proef CSI3* 1.45m. Guillon reed de negenjarige Vitot du Chateau rond in 40,27 seconden in de tweede fase, en bleef zo een paar honderdsten van een seconde voor op zijn Ierse opvolger Michael Pender met Hhs Burnchurch (v. Heritage Fortunus).

De Franse Titouan Schumacher kon met de Zangersheide-ruin Atome Z ( v. Amadeus Z*Brimbelles) de derde plaats veroveren in 41,28 seconden. De vierde plaats werd behaald op naam van Piergiorgio Bucci met Cochello (v.Casall) in een tijd van 42,03 seconden. De top vijf werd vervolledigd door Timothee Anciaume met onder het zadel Kiamon (v.Kolibri) in 43,35 seconden.

In de proef CSI1* 1.10m wist Angela Eardley de eerste plaats te behalen met Forrella T.S. (v. Nonstop) in een tijd van 65,71 seconden. De tweede plaats werd behaald door Vasco Escudeiro met Gaspari 45 (v.Grand Canyon) in slechts 66,72 seconden. Het podium werd afgesloten door Alana Collett die met Rathbride Millie (v.Cruisings Micky Finn) door de finish ging in een tijd van 68,37 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.