Noorse winnares in Grand Prix Odense

Noorse winnares in Grand Prix Odense
In Odense was het hoogtepunt van de avond de CSI3* Grand Prix. 44 combinaties traden aan in deze proef die in twee verschillende rondes gesprongen werd.

De winst ging uiteindelijk naar de Noorse amazone Marit H. Skollerud. Zij sprong twee foutloze omlopen en deed dit ook nog eens heel snel waardoor ze met de overwinning naar huis ging. Voor deze prestatie kon ze rekenen op haar 9-jarige merrie Nicole. De tweede en de derde plaats ging naar Zweden. Helena Persson nam met Bonzai H (Baloubet du Rouet) de tweede plaats voor haar rekening. Ze sprong een foutloze tweede omloop in 36,64 seconden. De derde plaats ging naar Rolf-Göran Bengtsson. Ook hij en Unita Ask (Corrado I) sprongen twee foutloze omlopen en finishten in 38,08 seconden.

Brian Walker eindigde op de vierde plaats met Cookie B (Cordalme Z). Dit Canadees duo sprong twee foutloze omlopen, maar kreeg in de eerste ronde een strafpunt voor tijd aangerekend. Dit was ook het geval voor Gerco Schröder en Glock's Lausejunge (Ludwigs AS). Zij eindigden op de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten