Niels Reykers en Julie de Pelsmaeker laten van zich horen in de Peelbergen

Niels Reykers en Julie de Pelsmaeker laten van zich horen in de Peelbergen
Het is Patrick Lemmen die zijn KWPN hengst Hugo Boss (v. VDL Zirocco Blue) naar de winst stuurt in de Young Horses rubriek van de Peelbergen. In deze 1m30 1* competitie bleef hij met een tijd van 25.11 seconden de concurrentie voor.




Quick results:

  1. Patrick Lemmen - Hugo Boss

  2. Pius Schwizer - Maristy H

  3. Anouk de Ruijter - Howdi






In deze Warsteiner Prix ging Lemmen de Zwitser Pius Schwizer voorbij die met de BWP merrie Maristy H (v. Inshallah de Muze) in 25.31 seconden op de tweede plaats eindigde. Anouk de Ruijter stuurde haar Howdi (v. Indoctro) vervolgens naar de derde plaats met een tijd van 25.41 seconden. Daarmee eindigden Schwizer en De Ruijter voor de tweede maal op het podium in deze klasse.

De Belg Niels Reykers vinden we met Modest vd Vroente (v. Jokinal de Bornival) terug op de vijfde plaats na een foutloze ronde in 25.91 seconden.

1m15

In het 1m15 is er een vijfde plaats voor de Belgische Julie de Pelsmaeker en haar BWP hengst Never Alone van T Heike (v. Indoctro). Voor Nederland was er een mooie foutloze ronde van Kristian Houwen die zijn Joep Trojka S (v. Cidane) naar de zevende plaats stuurde.

Resultaten