Niels Fockaert imponeert op Gold League Lier

Niels Fockaert imponeert op Gold League Lier
Niels Fockaert heeft ook dit weekend zijn goede vorm verder gezet. Op zondag snelde Fockaert naar de nationale Grand Prix overwinning op het Azelhof. Zeven combinaties werkten de barrage van de 1.45m hoofdrubriek foutloos af. Fockaert hield de concurrentie achter zich met de 17-jarige Ballerina Van Den Aard (Heartbreaker ).

Het duo wist als enige de timer onder de 45 seconden te houden en bleef ruim twee seconden voor op Wim Vinckx met Jasmijn Van de Renthoeve (Douglas).  Wouter Devos vervolledigde het podium op de rug van de 9-jarige Cicero Z-dochter, Just Me D.

Het duo werd opgevolgd door Benjamin Pieters die Cabbo foutloos door het parcours loodste naar de vierde plaats. Kim Thiry werkte de top vijf af met Casaleo Z.

Ook in de 1.35m rubriek hield Niels Fockaert de concurrentie achter zich. Samen met Hamlet van den Aard (Cardento). Na een foutloze finish in 27,72 seconden bleef het duo nipt voor op Peter Schollaert in het zadel van Kharmah De Lizami (Ogano Sitte). Kevin Meersman vervolledigde het podium met Indezz M.

Toon Maes schreef de 1.25m overwinning op zijn naam. Samen met Daan bleef Maes Marie Alver Camilla (Carritina) en Eliah Pieters (Karnivale Van 't Klavershof) voor.

Klik hier voor de resultaten