Niels Bruynseels gaat rustig van start in openingsrubriek Geneva, winst voor Marlon Modoli en Icarus

Niels Bruynseels gaat rustig van start in openingsrubriek Geneva, winst voor Marlon Modoli en Icarus

De Prix des Vins in Geneva werd verreden over een 1m45 rubriek tegen de klok. Daar werden er alvast goede zaken gedaan door de laatste starter van de dag, de Fransman Nicolas Deseuzes en Ulloa du Trefle (Sheraton). Het tweetal snelde er naar de winst in een tijd van 55.87 seconden.

Quick results:

1. Nicolas Deseuzes - Ulloa du Trefle

2. Marlon Modolo Zanotelli - Icarus

3. Laura Kraut - Deauville S


De tweede plaats werd geclaimd door Marlon Modolo Zanotelli en de BWP-er Icarus (Douglas) die lange tijd aan de leiding gingen. Het tweetal snelde er naar de winst met een tijd van 55.96 seconden. Op drie vinden we Laura Kraut en haar Deauville S (Diamant de Semilly) met een tijd van 56.54 seconden. De Zwitser Marc Rothlisberger stuurde vervolgens de sBs merrie AAgatha D Ecaussinnes (Schilling) naar de vierde plaats met een tijd van 58.06 seconden. 

Met zijn relatief nieuwe troef Bonnie M Z (Bentley van de Heffinck) zien we dan Jeroen Dubbeldam op een nette vijfde plaats eindigen. Dubbeldam nam in oktober de teugels over van Eric Lamaze en weet hier direct hun eerste hoge klassering binnen te halen. [Lees: Bonnie M Z naar Jeroen Dubbeldam] . 

Ook Harrie Smolders en de Holsteiner Monaco noteerden een foutloze ronde en werden tiende. 

Voor België zien we Niels Bruynseels met Delux van T & L terug op de 18e plaats. Zij kwamen aan de finish met 1 strafpunt voor tijd. 

Resultaten