Niels Bruynseels blijft aan kop in de KBRSF ranking

Niels Bruynseels blijft aan kop in de KBRSF ranking
Terwijl de nummer één van de Longines Raking van zijn troon werd gestoten, is er bij het begin van het jaar weinig verandering in de nationale KBRSF ranking. Niels Bruynseels blijft aan de leiding van de nationale ranking. In Mechelen sprong Bruynseels nog naar de overwinning in de Masters met Delux van T&L. Verder haalde hij het podium bij de zevenjarige hengsten met Di Cantero Van Ter Hulst Z en op de nationale rubriek met Karisto vd Mishagen.

Begin december sprong Bruynseels in de kijker in Genève met Gancia de Muze en Delux van T&L.  Jerome Guery volgt Bruynseels op in de KBRSF ranking. De Waalse springruiter haalde eveneens het podium in Mechelen met oa. Kel'Star du Vingt Ponts.  In Praag sprong hij naar de overwinning met Garfield de Tiji des Templiers in de 1.45m/1.50m rubriek.

De top vijf van de KBRSF ranking wordt begin dit jaar afgewerkt door Pieter Devos en Nicola Philippaerts. Beste amazone op de ranking, is net als bij de Longines Ranking, Gudrun Patteet. De Oost-Vlaamse Sea Coast-amazone pronkt op de achtste plaats in deze nationale ranking.

Damien Haelterman is op plaats 41 de beste Equteam-ruiter.

Volledige ranking