Nicolas Limpens, Robbe Schelfaut en Barbara Macken laten zich opvallen in De Ster

Nicolas Limpens, Robbe Schelfaut en Barbara Macken laten zich opvallen in De Ster
Terwijl de focus op de 1.25m Grote Prijs en de bijhorende Beker van Oost-Vlaanderen lag in Sint-Niklaas (lees hier)werd er ook gretig ingeschreven voor de nevenproeven.  In de 1.15m slaagden maar liefst 36 combinaties door te rijden naar de tweede fase. Daarin bleek Nicolas Limpens de snelste in het zadel van Welusiena (v. Lupicor). De combinatie klokte foutloos af in 30,91 seconden.

Louise Gorus volgde op de tweede plaats met Deesse van t Hofterryckel (v. Lipton) na een nipt verschil in 31,09 seconden. Jochen De Potter en Ipanima For Moon (v. Cicero Z) strandde op de derde plaats in 32,70 seconden.

De top vijf werd afgewerkt door Stan De Plecker (Caran D'ache K&a Z) op vier en Virginie de Meersman (Iwana de Laubry) op vijf.

In de 1.05m proef werd er gestreden om de tijd. In deze speedproef bleek uiteindelijk Robbe Schelfaut oppermachtig. Met onder het zadel Ungaro snelde Schelfaut naar de winst in 47,28 seconden, zonder een fout te maken. Rhune Lambrecht en Bellys Van Het Geinsteinde (v. Canadian River) volgden op de tweede plaats in 49,43 seconden. Amber Vandaele sloot het podium af. Op de rug van Hederia van t Hoogste Hof (v. Calvaro vh Schoonhoudthof ) bleef ze zo Edith Lagrou (Wrangler Van De Withoeve) en Fleur De Graaf (La Romanee-h.c.) vooraf.

0.95m

  1. Barbara Macken - Kardenta vh Hulstenhof

  2. Virgile Thieulin - Nox De Clusors

  3. Michiel Meskens - Novelle Van de Plataan


KLIK HIER VOOR DE UITSLAGEN