Nicola Philippaerts ook individueel ijzersterk in London

Nicola Philippaerts ook individueel ijzersterk in London
In London hebben na de teams van de Global Champions League ook de individuele ruiters hun ronde gesprongen. In deze 1m50/1m55 rubriek is het nu Guy Williams die voor eigen publiek met de winst aan de haal ging. Hij kon daarvoor rekenen op zijn Rouge de Ravel (v. Ultimo van Ter Moude) die hij rondstuurde in 64.76 seconden.

Zijn landgenoot Scott Brash kwam vandaag in actie met Hello Mr President met wie hij hier individueel een tweede plaats behaalde. De Comme d'Api Jr kwam door de finish in een tijd van 64.97 seconden. Het was Maikel van der Vleuten die op fantastische wijze het podium wist te completeren. Samen met zijn KWPN schimmel Dana Blue (v. Mr Blue) wist hij na een nette foutloze ronde in 65.36 seconden de derde plaats te behalen.

De Ier Darragh Kenny eindigde met Balou du Reventon (v. Cornet Obolensky) op de vierde plaats en het was Ben Maher met Winning Good (v. Winningmood) die de top vijf voltooiden.

Zoals eerder aangegeven is het Nicola Philippaerts die voor België de topprestatie op zak houdt. Hij en zijn tienjarige H&M Chilli Willi (v. Casall) eindigden op de elfde plaats en gaan samen met Ben Maher met de London Knights aan de leiding van het teamklassement.

 

Klik hier voor alle resultaten