Nicola Philippaerts is oppermachtig op het BK van seniors in Zangersheide, ereplaatsen voor Jos Verlooy en Gregory Wathelet

Nicola Philippaerts is oppermachtig op het BK van seniors in Zangersheide, ereplaatsen voor Jos Verlooy en Gregory Wathelet
Nicola Philippaerts wint het Belgisch kampioenschap voor seniors met zijn 9-jarige Chilli Willi, een zoon van Casall. Ze reden naar de winst ondanks een foutloze omloop in de eerste ronde en ook een foutloze omloop in ronde 2. Hun puntentotaal eindigt met 2.18 strafpunten.

De tweede plaats is voor Jos Verlooy met zijn Igor, een 9-jarige zoon van Emerald van't Ruytershof, ze bereikten de finish met een totaal van 4.93 strafpunten, ze namen 1 balk in de eerste omloop maar blijven foutloos in de tweede ronde. Gregory Wathelet vinden we op een derde plaats met zijn MJT Nevados S (v. Calvados Z), ze beëindigden hun tweede ronde met een puntentotaal van 6.88.

Christophe Vanderhasselt en zijn paard Identity Vitseroel (v. Air Jordan Z) waren goed voor een vierde plaats, ze beëindigden hun BK met een puntentotaal van 6.92 strafpunten. Op plaats 5 vinden we Tom Dhaeyere met zijn James van de Oude Heihoef (v. Douglas), ze stonden na de eerste omloop op een derde plaats.

[caption id="attachment_153501" align="alignnone" width="1200"] Nicola Philippaerts[/caption]

Voor meer resultaten klik hier.